Praktijk
News Klanttevredenheids-onderzoek News Roadmap Square 2023 Casus In gesprek met Schoups News Livegang Hybrid Library News Oplossen en voorkomen security issues News Nieuwe SSO-koppeling News Hybrid Library News De krachtige basis van een bibliotheeksysteem News Square Roadmap 2023 Team Collega uitgelicht: Mitch de Peffer Casus Efficienter uitleenproces dankzij de selfcheck-app News Wat zijn SLA-rapportages en waarom sturen wij deze uit? Casus Boeken zijn eenvoudig en snel vindbaar en je hebt ze altijd bij de hand News Hybride Bibliotheek Team Collega uitgelicht: Marjo Caessens Support Customer Care Support Alert bedrijfsprocessen News Terugblik productsessie XPOSI Support Nieuwe helpdeskprocedure News Collega aan het woord: Ruud Limbeck Support Aanpassen BIBIScode Square ISO Nieuws Square XPOSI en nieuwe Rechtsorde Portaal Support Schakelaars in LMS Square Square gaat verhuizen Support Ontdubbelen in Excel Casus ‘Zoeken naar de juiste informatie is ook een skill’ Support Tijdschriften inboeken en mailen Casus ‘Je kunt gewoon gebruik van ons maken, ook al zijn we er niet altijd’ Partner Interview Rechtsorde en Square mbt XPOSI Support Lijsten genereren ipv exporteren Roadmap Volgende stap op de Roadmap Support Toelichting SLA Casus ‘De catalogus is één centraal vertrekpunt voor iedere zoekopdracht’ Tips & Tricks Verplaatsen van persoonsgegevens Nieuws Terugkoppeling klantsessies Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 2 Casus ‘Mag ik het ook digitaal?’ Security Datalek in het nieuws Tips & Tricks Bepaal in BIBIS LMS zelf de velden per exemplaartype Nieuws De XPOSI SHOP is live! Casus Nieuws van buiten naar binnen halen Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 1 Tips & Tricks Heb zelf de controle op wat wel en niet gedeeld wordt! Nieuws XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal Casus "Één juridisch kenniscentrum voor onze leden" Praktijk SLA in de praktijk Tips & Tricks Geavanceerd zoeken in XPOSI Nieuws Boeken bestellen in XPOSI Shop Nieuws Gestandaardiseerde SLA voor alle klanten Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Datalek in het nieuws

Opnieuw is er melding gemaakt van een datalek. Lag eerst de garagesoftware onder vuur, nu is er iets mis bij een bekende kabelwebshop. Hoe gaat Square om met een datalek?

Zoals iedereen in het nieuws heeft kunnen vernemen, is er in Nederland wederom een groots Datalek geweest, ditmaal bij een kabel winkel. Dit soort momenten zetten de zintuigen van de mens omtrent security altijd op scherp, en het leek ons een goed moment om dit punt ook in deze nieuwsbrief even aan te halen. Square heeft de security altijd hoog in het vaandel staan. Dit kunnen wij aantonen met onze ISO-certificeringen die ons dwingen tot een goed privacy en securitybeleid, en ook dit jaar gaan we er weer alles aan doen om deze te behouden.

Sierafbeelding aangaande het onderwerp security

Square gaat zorgvuldig om met gevoelige data en zal deze om te beginnen al niet opslaan als dit niet nodig is. Ook trachten wij altijd bij de blijven met de laatste standaarden door de software goed te onderhouden op het vlak van security. Daarnaast hebben we goede procedures ingesteld als er onverhoopt toch iets mis zou gaan. Deze afspraken worden van tijd tot tijd onder de loep genomen en ook geauditeerd zodat we zeker zijn dat deze altijd van de laatste standaard zijn.

Mochten ook uw zintuigen op scherp gezet zijn door het laatste nieuws, dan hopen we u met dit schrijven een beetje gerust te stellen: Square geeft om security en werkt hard om secure te blijven, volgens de laatste ISO-standaarden.

Hoe u ons meldpunt datalekken kunt bereiken, leest u in onze verwerkersovereenkomst. Heeft u nog geen verwerkersovereenkomst met ons, neem contact via info@square.nl. Heeft u geen behoefte aan een verwerkersovereenkomst of u wenst er om moverende redenen geen, neem dan ook alstublieft even contact op.

Heeft u verdere vragen, over hoe wij omgaan met security vraagstukken? Neem contact met ons op voor meer informatie.