Praktijk
News Klanttevredenheids-onderzoek News Roadmap Square 2023 Casus In gesprek met Schoups News Livegang Hybrid Library News Oplossen en voorkomen security issues News Nieuwe SSO-koppeling News Hybrid Library News De krachtige basis van een bibliotheeksysteem News Square Roadmap 2023 Team Collega uitgelicht: Mitch de Peffer Casus Efficienter uitleenproces dankzij de selfcheck-app News Wat zijn SLA-rapportages en waarom sturen wij deze uit? Casus Boeken zijn eenvoudig en snel vindbaar en je hebt ze altijd bij de hand News Hybride Bibliotheek Team Collega uitgelicht: Marjo Caessens Support Customer Care Support Alert bedrijfsprocessen News Terugblik productsessie XPOSI Support Nieuwe helpdeskprocedure News Collega aan het woord: Ruud Limbeck Support Aanpassen BIBIScode Square ISO Nieuws Square XPOSI en nieuwe Rechtsorde Portaal Support Schakelaars in LMS Square Square gaat verhuizen Support Ontdubbelen in Excel Casus ‘Zoeken naar de juiste informatie is ook een skill’ Support Tijdschriften inboeken en mailen Casus ‘Je kunt gewoon gebruik van ons maken, ook al zijn we er niet altijd’ Partner Interview Rechtsorde en Square mbt XPOSI Support Lijsten genereren ipv exporteren Roadmap Volgende stap op de Roadmap Support Toelichting SLA Casus ‘De catalogus is één centraal vertrekpunt voor iedere zoekopdracht’ Tips & Tricks Verplaatsen van persoonsgegevens Nieuws Terugkoppeling klantsessies Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 2 Casus ‘Mag ik het ook digitaal?’ Security Datalek in het nieuws Tips & Tricks Bepaal in BIBIS LMS zelf de velden per exemplaartype Nieuws De XPOSI SHOP is live! Casus Nieuws van buiten naar binnen halen Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 1 Tips & Tricks Heb zelf de controle op wat wel en niet gedeeld wordt! Nieuws XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal Casus "Één juridisch kenniscentrum voor onze leden" Praktijk SLA in de praktijk Tips & Tricks Geavanceerd zoeken in XPOSI Nieuws Boeken bestellen in XPOSI Shop Nieuws Gestandaardiseerde SLA voor alle klanten Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Klanttevredenheids-
onderzoek

Bij Square bruisen we van de energie als het gaat om onze samenwerkingen. Transparantie en kristalheldere communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Maar, hoe meten we dit het beste? Daarvoor hebben we afgelopen zomer weer een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Dankzij jullie feedback krijgen we een helder beeld van onze stralende successen en de gebieden waar we nog winst kunnen behalen. Dit jaar hebben we samen een schitterende score van 7.8 bereikt met een respons van 25%! We vinden het ontzettend fijn dat mensen de tijd hebben genomen om ons een terugkoppeling te geven!

Grootste verbeterpunten

Hoewel velen onder jullie ons lieten weten dat er weinig tot geen verbeterpunten waren (waarvoor onze oprechte dank!), blijven we bij Square altijd op zoek naar manieren om nog beter te worden. Eén van die aandachtspunten betreft de metadata in XPOSI. Hier is goed nieuws over te melden: al in september zijn we hiermee aan de slag gegaan en een update ligt in het verschiet! Daarnaast erkennen we het belang van heldere communicatie. We zijn vastbesloten om jullie nog meer te betrekken bij belangrijke veranderingen, zodat iedereen steeds goed geïnformeerd is en weet wat te verwachten. En dat is nog niet alles. We hebben geluisterd naar jullie wens voor meer betrokkenheid bij het testen van apps. Voordat een nieuwe app nu live gaat, zullen we onze klanten nog intensiever betrekken bij het testproces, waardoor de overgang naar een nieuwe versie naadlozer en efficiënter zal verlopen

Grootste pluspunten

Jullie feedback heeft ons laten zien waar we in uitblinken. Ons persoonlijk contact, onze waardevolle en duurzame klantrelaties en de directe communicatielijnen worden enorm gewaardeerd. We vinden het mooi om te zien waar we voor staan gezien wordt. Het is voor ons een bevestiging dat we op de juiste weg zijn, en het motiveert ons om deze punten te blijven doorpakken.

Er komt nog meer aan

Jullie hebben gesproken en wij hebben geluisterd! De uitbreiding van XPOSI Shop functionaliteiten komt eraan in 2024. Bovendien plannen we een boeiende productsessie rondom BIBIS LMS, waar we samen dieper kunnen duiken in de gebruikservaring en de wensen voor de toekomst. Er zitten nog leuke projecten in het vooruitzicht dus!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor het invullen van het onderzoek. Jullie stem en mening is voor ons van onschatbare waarde als het gaat om het aanpakken en verbeteren van onze werkzaamheden.