Praktijk
Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Casus OCW Nieuws-app Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd Casus Bibliotheek portaal Haagse Hogeschool vernieuwd Casus Square ondersteunt Kenniscollectie.nl Nieuws Meeting Square 2015: 30 jaar jong Nieuws Customer Support Portal Casus Kennisbank voor de Inspectie Veiligheid en Justitie Nieuws 2015, vol met nieuws Nieuws Square sponsort Prissma studiereis Nieuws Fleuren Kersen app Casus Bibliotheek IJsselland Ziekenhuis innoveert Casus Easy report Haagsche Hogeschool Casus Easy report Gelderse Vallei Nieuws Nieuwe BIBIS OPAC Nieuws Square vernieuwt haar huisstijl

Customer Support Portal

Binnenkort lanceren we een nieuw klantenservice portaal. Binnen dit portaal kunt u uw support vragen en ideeën melden en heeft u inzicht in de status en voortgang van uw meldingen.

Regelmatig horen we van onze klanten waardering voor de ondersteuning die zij ervaren van onze support medewerkers. De ervaring en kennis van de producten spelen daarin zeker een rol. Meer nog heeft men waardering voor de toegankelijkheid, het proactief meedenken en de vriendelijke bereidheid om te helpen. Wij zijn daar heel blij mee en hechten er grote waarde aan deze positieve aspecten naar de toekomst toe te waarborgen.

We kennen ook de wens om meer inzicht te kunnen hebben in de status van met name die zaken die wat complexer zijn of langer duren. Intern gebruiken we al sinds enkele jaren een centraal systeem waarin support-vragen worden geregistreerd en opgevolgd. Deze informatie was echter nog niet inzichtelijk voor onze klanten. Daar komt nu verandering in.

Binnenkort lanceren we daarom het Square Customer Support Portal. Via dit portaal kunnen geautoriseerde medewerkers binnen uw organisatie inzage krijgen in de status van uw support vragen. Nieuwe vragen kunnen hier worden aangemeld, en het is ook mogelijk ideeëen of wensen in het portaal kenbaar te maken. Interactie met onze support medewerkers, bijvoorbeeld voor nadere toelichting of voor het toevoegen van schermafdrukken etcetera kan ook via het portal. Op deze wijze hebben zowel wij als u eenzelfde zicht op door u gemelde vragen of problemen. En tevens kunt u eenvoudig zien welke zaken door uw collega’s reeds gemeld zijn.

Het Square Customer Support Portal is in eerste instantie vooral een instrument om de communicatie rondom supportvragen te structureren. In de toekomst zal invulling gegeven worden aan een aantal andere wensen. Zo denken we er bijvoorbeeld aan om via het portal bijvoorbeeld inzicht te kunnen geven in de planning van toekomstige releases en kan het een platform zijn voor tips en documentatie.

Wij denken dat het in gebruik nemen van dit portaal een belangrijke stap is naar verdere transparantie waardoor wij u nog beter kunnen bedienen. Het portal is in de afgelopen maanden door enkele gebruikers getest. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het beschikbaar maken van het portal en dan zullen wij stap voor stap al onze klanten toegang gaan geven. U wordt daarvoor door ons benaderd. Mocht u vragen hebben over het gebruik van het Square Customer Support Portal, neem contact met ons op.