Praktijk
News Roadmap Square 2023 Casus In gesprek met Schoups News Livegang Hybrid Library News Oplossen en voorkomen security issues News Nieuwe SSO-koppeling News Hybrid Library News De krachtige basis van een bibliotheeksysteem News Square Roadmap 2023 Team Collega uitgelicht: Mitch de Peffer Casus Efficienter uitleenproces dankzij de selfcheck-app News Wat zijn SLA-rapportages en waarom sturen wij deze uit? Casus Boeken zijn eenvoudig en snel vindbaar en je hebt ze altijd bij de hand News Hybride Bibliotheek Team Collega uitgelicht: Marjo Caessens Support Customer Care Support Alert bedrijfsprocessen News Terugblik productsessie XPOSI Support Nieuwe helpdeskprocedure News Collega aan het woord: Ruud Limbeck Support Aanpassen BIBIScode Square ISO Nieuws Square XPOSI en nieuwe Rechtsorde Portaal Support Schakelaars in LMS Square Square gaat verhuizen Support Ontdubbelen in Excel Casus ‘Zoeken naar de juiste informatie is ook een skill’ Support Tijdschriften inboeken en mailen Casus ‘Je kunt gewoon gebruik van ons maken, ook al zijn we er niet altijd’ Partner Interview Rechtsorde en Square mbt XPOSI Support Lijsten genereren ipv exporteren Roadmap Volgende stap op de Roadmap Support Toelichting SLA Casus ‘De catalogus is één centraal vertrekpunt voor iedere zoekopdracht’ Tips & Tricks Verplaatsen van persoonsgegevens Nieuws Terugkoppeling klantsessies Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 2 Casus ‘Mag ik het ook digitaal?’ Security Datalek in het nieuws Tips & Tricks Bepaal in BIBIS LMS zelf de velden per exemplaartype Nieuws De XPOSI SHOP is live! Casus Nieuws van buiten naar binnen halen Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 1 Tips & Tricks Heb zelf de controle op wat wel en niet gedeeld wordt! Nieuws XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal Casus "Één juridisch kenniscentrum voor onze leden" Praktijk SLA in de praktijk Tips & Tricks Geavanceerd zoeken in XPOSI Nieuws Boeken bestellen in XPOSI Shop Nieuws Gestandaardiseerde SLA voor alle klanten Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions

Nieuwegein/Roermond, 5 augustus 2019. Total Specific Solutions ("TSS") heeft met de acquisitie van Square Information Solutions, leverancier van softwareoplossingen voor bibliotheken en kenniscentra, haar eerste stappen gezet in het domein van distributie en beheer van juridische content. Square richt zich met name op overheden en advocatenkantoren. Met deze toetreding wil Square een volgende stap maken in haar groei.

Al vanaf het begin van de jaren zeventig ontwikkelt Square softwareoplossingen op het gebied van informatiemanagement. Een van de producten van de onderneming is BIBIS, een bibliotheeksysteem om (e)-boeken en overige documentatie te registeren. Daarnaast biedt Square een portaal aan om gelijktijdig te zoeken in online en interne informatiebronnen (EASY) en biedt Square een uitgeveronafhankelijke oplossing aan voor het gebruik van e-books (XPOSI). Verder biedt Square nog een aantal andere producten aan zoals SIGN.

Michiel Uijting, Managing Director bij TSS: "Square is een VMS bedrijf dat zich richt op bibliotheken en kenniscentra binnen overheden en de juridische sector. Over de afgelopen decennia heeft Square haar goede marktpositie verworven door concrete verzoeken van klanten om te zetten in duurzame oplossingen. Daarbij bouwt ze voort op haar kennis van het inrichten van (fysieke) catalogi en die te combineren met het beschikbaar komen van content via het web. Een goed voorbeeld daarvan is SIGN waarbij de bekende 'knipselkrant' omgevormd is naar een eenvoudig proces om digitale content gericht op de werkplek te krijgen. Vanuit TSS verwachten we Square verder te kunnen laten ontwikkelen op basis van onze kennis en ervaringen in de juridische en overheidsmarkt. Square blijft daarbij een zelfstandige business unit binnen TSS met Jeroen Mom als Managing Director. Ik kijk er naar uit om Jeroen binnen TSS te coachen."

Jeroen Mom, Managing Director van Square: "In ruim 30 jaar tijd is Square een vooraanstaande speler geworden bij grote organisaties en met name in de publieke sector en bij advocatenkantoren. De afgelopen jaren boden wij onze oplossingen voornamelijk aan als cloudoplossing. Dat past in de algehele wens van klanten om ontzorgd te worden. De volgende stap is het online ontsluiten van content van uitgevers en daar een win-win van te maken voor klanten en uitgevers. In eerste instantie richten we ons daarbij op juridische content, maar daar laten we ons zeker leiden door de klantvraag. Hier hebben we zelfstandig al een succesvolle start mee gemaakt, maar als onderdeel van TSS denken we hier versnelling in te gaan maken."

Square

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Square softwareproducten en maatwerkoplossingen voor de publieke en juridische sector met betrekking tot kennis- en informatiemanagement. De apps van Square worden gebruikt binnen diverse overheden en juridische dienstverleners, maar ook door andere grote bedrijven in binnen- en buitenland. Square wordt door klanten gewaardeerd vanwege haar expertise en technische creativiteit. Square is gevestigd in Roermond. Meer informatie op de website: http://www.square.nl.

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de lokale en centrale overheid, juridische dienstverlening, de zorg, retail, financiële dienstverlening en accountancy, de vastgoedmarkt, automotive en professionele verenigingen, de educatieve sector, de manufacturing markt en de hospitality sector. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Meer informatie

Total Specific Solutions

Michiel Uijting
Managing Director
Telefoon: +31 6 2952 7168
E-mail: m.uijting@tss-vms.com

Square Information Solutions

Jeroen Mom
Managing Director
Telefoon: +31 6 4527 6283
E-mail: jmom@square.nl