Praktijk
Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Casus OCW Nieuws-app Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd Casus Bibliotheek portaal Haagse Hogeschool vernieuwd Casus Square ondersteunt Kenniscollectie.nl Nieuws Meeting Square 2015: 30 jaar jong Nieuws Customer Support Portal Casus Kennisbank voor de Inspectie Veiligheid en Justitie Nieuws 2015, vol met nieuws Nieuws Square sponsort Prissma studiereis Nieuws Fleuren Kersen app Casus Bibliotheek IJsselland Ziekenhuis innoveert Casus Easy report Haagsche Hogeschool Casus Easy report Gelderse Vallei Nieuws Nieuwe BIBIS OPAC Nieuws Square vernieuwt haar huisstijl

Square vernieuwt haar huisstijl

De bestaande website was eigenlijk nog helemaal niet zo oud. Na de facelift van de huisstijl in 2010 is die geheel nieuw opgebouwd. Regelmatig kregen we ook nog positieve reacties op de site. De tijd staat echter niet stil. In de afgelopen jaren hebben zich vele nieuwe ontwikkelingen voorgedaan.

Zo zijn we in 2011 gestart met Square Mobile, een bedrijf specifiek gericht op het ontwikkelen van mobiele apps. Inmiddels hebben we enkele mooie projecten ontwikkeld voor klanten en ook een aantal producten gemaakt waarmee bedrijven (of andere organisaties) eenvoudig van start kunnen gaan met hun eigen mobiele app. Een voorbeeld daarvan is XPOSI, het publishing platform voor de iPad dat in 2014 ook voor Android tablets beschikbaar komt.

Naast de mobiele apps zijn ook diverse projecten voor klanten ontwikkeld waarin we onze ervaring als software ontwikkelaars in het online-domein succesvol hebben kunnen inzetten. Deze projecten onderstrepen de visie dat een combinatie van bestaande producten, aangevuld met maatwerk, kunnen leiden tot mooie nieuwe oplossingen op het gebied van kennis- en informatie-ontsluiting.

We doen dus veel meer dan datgene waarvoor we bij het gros van onze klanten bekend zijn. De nieuwe website toont meer van dat waar we goed in zijn. Behalve een inhoudelijke verbreding vroeg de realiteit echter ook om een herziening van de stijl. Onze creatieve veelzijdigheid komt in de nieuwe stijl beter tot uitdrukking.

Het logo blijft onveranderd, evenals de naam. Want Square blijft Square. Onze vriendelijke, toegankelijke en kundige medewerkers staan nog altijd voor u klaar. In feite zunnen zij u alleen nog maar beter ondersteunen, want met meer mogelijkheden in huis kunnen wij u ook in de toekomst beter blijven voorzien van state of the art oplossingen. Wij zien er naar uit met u mee te denken over uw specifieke vraagstukken en samen te werken aan oplossingen voor de toekomst van uw onderneming.