Praktijk
Square Nieuw ISO Nieuws Square Nieuw XPOSI en nieuwe Rechtsorde Portaal Square Nieuw Schakelaars in LMS Square Square gaat verhuizen Support Ontdubbelen in Excel Casus ‘Zoeken naar de juiste informatie is ook een skill’ Support Tijdschriften inboeken en mailen Casus ‘Je kunt gewoon gebruik van ons maken, ook al zijn we er niet altijd’ Partner Interview Rechtsorde en Square mbt XPOSI Support Lijsten genereren ipv exporteren Roadmap Volgende stap op de Roadmap Support Toelichting SLA Casus ‘De catalogus is één centraal vertrekpunt voor iedere zoekopdracht’ Tips & Tricks Verplaatsen van persoonsgegevens Nieuws Terugkoppeling klantsessies Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 2 Casus ‘Mag ik het ook digitaal?’ Security Datalek in het nieuws Tips & Tricks Bepaal in BIBIS LMS zelf de velden per exemplaartype Nieuws De XPOSI SHOP is live! Casus Nieuws van buiten naar binnen halen Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 1 Tips & Tricks Heb zelf de controle op wat wel en niet gedeeld wordt! Nieuws XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal Casus "Één juridisch kenniscentrum voor onze leden" Praktijk SLA in de praktijk Tips & Tricks Geavanceerd zoeken in XPOSI Nieuws Boeken bestellen in XPOSI Shop Nieuws Gestandaardiseerde SLA voor alle klanten Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal

Samen met Rechtsorde hebben we ervoor gezorgd dat de XPOSI boeken ook beschikbaar worden in het Rechtsorde Portaal.

Voor de gebruikers is het eenvoudigste om de digitale boeken in een bekende omgeving beschikbaar te krijgen. Op deze manier kunnen ze snel hun informatie beschikbaar krijgen. Vanaf heden is het ook mogelijk om de XPOSI boeken via het Rechtsorde Portaal te raadplegen.

De XPOSI catalogus wordt via het Rechtsorde Portaal gelijktijdig meegezocht zodra een zoekvraag wordt gesteld. In de zoekvraag wordt de metadata én het gehele document meegenomen om tot zoekresultaten te komen. De relevante zoekresultaten worden door middel van een widget met de covers van het boek getoond. De gebruiker klikt op de cover en wordt naar het boek in de XPOSI viewer geleid. Vervolgens is het boek te gebruiken.

Zodra de gebruiker het digitale boek via XPOSI in gebruik heeft, wordt gebruik gemaakt van de functionaliteiten binnen XPOSI. Tevens wordt het licentie beheer, zoals afgesproken met de uitgevers, ook beheerd.

Benieuwd naar de koppeling? Neem contact met ons op voor een demo via info@square.nl.